Search found 4 matches

by snikle1212
Wed Apr 03, 2013 3:17 am
Forum: Bug Reports
Topic: NO SOUND AFTER SWITCHING TO IPHONE 4S
Replies: 1
Views: 2160

NO SOUND AFTER SWITCHING TO IPHONE 4S

<t>I had been running Thumbjam 1.3.1 on an old iPhone 3G and just upgraded to an iPhone 4s. The app appears to have loaded properly except 1) No sound - the keys light up but the app is dead silent and 2) All the instruments are listed but when I go to download samples, NONE of them say INSTALLED. S...
by snikle1212
Fri Nov 12, 2010 5:37 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Spontaneous loss of downloaded samples
Replies: 3
Views: 1689

Thanks for the reply! I did

Thanks for the reply! I did not update, nor did I restore. I was able to re-download with no problem. What I can't understand is: 1) How did I lose the samples and 2) Why were the missing instruments still listed on the sample menu?
by snikle1212
Thu Nov 11, 2010 10:40 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Spontaneous loss of downloaded samples
Replies: 3
Views: 1689

Spontaneous loss of downloaded samples

<t>I downloaded all of the instrument samples months ago. Everything was working fine. Today I noticed that most of the uploaded samples were gone. They were still listed on the menu, however. I went to the download samples page and most of the instrument listings were bolded, indicating that they h...
by snikle1212
Thu Mar 25, 2010 2:31 pm
Forum: Bug Reports
Topic: CANNOT JAM WITH IPOD
Replies: 1
Views: 1157

CANNOT JAM WITH IPOD

I am able to load a track from my Ipod into Thumbjam but the sound almost completely obliterates the Thumbjam instrument. The Volume Boost button does not work and I can't bring up the mixer to adjust levels. Anyone have a suggestion?